VEM ÄR VI?

Bakom Fitfashion är ett ungt och dynamiskt team som önskar att samla många spännande och internationella träningsbrand på ett ställe. Vi reser därför ofta runt för att hitta nya osynliga märken som vi kan ta med hem till Danmark och dela med dig.

Fitfashion lanserades i 2015, när vi började förhandla de populära Freddy WR.UP byxorna - Idag förhandlar vi många andra spännande produkter som våra inköpare har valt noggrant.

DU ÄR I CENTRUM ❤️

Vi sätter alltid kunden i centrum och vi strävar efter att ge en bra kundservice till våra kunder som handlar på Fitfashion.se.

När du beställer hos Fitfashion.se kan du förvänta dig att ta emot dina varor den andra till tredje dagen. Alla beställningar beställda före kl 15:00 skickas samma dag från vårt lager.

Vi använder Postnord för att skicka alla våra paketer. Det kommer att finnas Track & Trace nummer på ditt paket så att du enkelt kan följa den. När din beställda order skickas från vårt lager, får du automatiskt både e-post och SMS från oss med ditt spårningsnummer.

Du har också 30 dagar fullständig returpolitik om du ångra ditt köp.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Vi erbjuder flera alternativ, som kund kan du kommunicera med oss. Om du vill tar kontakt med oss, kolla in vår kontaktsida här.