Retur policy

  • Kontakt info@fitfashion.se innan returnering av varan (uppge ditt ordernummer för att göra det lättare för oss att hitta din order).
  • Du kan returnera produkterna inom 30 dagar efter leverans.
  • Produkten måste vara i nyskick med märker fortfarande fäst.
  • Om den returnerade produkten / produkterna är smutsig (make-up, etc.) eller skadade, kan vi inte återbetala dig hela köpesumman.

Returportal 

Vi rekommendera att du köper returfrakten igenom vår Returportal.
När du köper returfrakt via vår Returportal skickas din leverans som försäkrad paket med Track & Trace-nummer.
Om du fortfarande väljer att skicka ditt returpaket som ett vanligt brev, bör du veta att allt ansvar ligger hos dig om paketet går förlorat. Vanliga brev där det inte finns ett Track & Trace-nummer ersätts inte av frakt bolaget.

Returpaketet måste skickas till:
Fitfashion ApS
Att: Retur
Hvilehøjvej 25
DK-5220 Odense SOE

Annullering policy

Enligt distansförsäljning förordningen du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från den dag du får varan. Om du vill avbryta din beställning ange oss meddelandet innan du skickar tillbaka din beställning.
När du har anmält oss om annullering kommer summan av din beställning återbetalas till dig så snart som möjligt, senast inom 30 dagar efter uppsägning.
Returnering görs på egen bekostnad när du har gjort uppsägning av avtalet. 
Om du har fått de varor du är ansvarig för att vidta rimliga hand om dem och du måste skicka tillbaka varan till oss i ursprungligt skick inom 30 dagar från samlingen av varorna.
Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift av högst våra direkta kostnader för att återhämta sig varorna om du inte returnera varorna.

Klagomål

Om du vill göra en anmälan kontakta oss så snart som skadorna upptäcks, men inte senare än 7 dagar efter leverans.
När ett klagomål görs en undersökning av varorna kommer att startas. Innan varan returneras tillbaka måste du visa bevis av defekten, företrädesvis en bild.
Om klagomålet godkänns kommer vi att betala returkostnaden.
Fyll i retur papper som kom med din beställning och följ instruktionerna retur, kontakta oss om du behöver hjälp!

Behöver du hjälp?

Om du behöver någon hjälp eller instruktioner med din beställning, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via info@fitfashion.se. Vi kommer att besvara din förfrågan inom 48 timmar.