Betalningsalternativ

Det finns flera betalningsalternativ tillgängliga på vår webbplats. Du kan antingen betala med: VISA, Mastercard och Klarna.

Säkerhet

Alla transaktioner hanteras av VISA betaltjänst. Ditt kreditkortsnummer skickas via en krypterad anslutning till din bank och är säker. VISA är ledande betaltjänst på marknaden.

Priser, tull och valutor

Om du är en kund som bor i ett EU-land; Vid beställning i vår webbshop, kommer priset inklusive moms. Din betalning kommer att omfatta moms och frakt kostnad. Ingen extra kostnad debiteras när paketet når ditt destinationsland. 
Fitfashion ApS är inte ansvarig för eventuella förändringar i valutavärde eller omvandlingsfrekvens som din bank eller kreditkortsföretag kan använda vid laddning i ditt lands valuta.

Frakt

Fitfashion ApS erbjuder fri frakt vid köp över 599 kr.

Leveranstid

Vi skickar alla våra produkter med vanlig post. Den beräknade tidpunkten för leveransen inom Sverige är 2 - 3 arbetsdagar.

Retur policy

Du har rätt att skicka tillbaka din beställning inom 14 dagar efter mottagandet. Posten måste vara oanvänd med etiketter och förpackningen förblir intakt. Så fort vi har fått din retur kommer vi ge dig en full återbetalning, beroende på din önskan. Dock kommer du inte få ersättning för de ursprungliga fraktkostnader. 
Vi tar inte ansvar för alla objekt förlorade under returfrakten.

Ångerrätt på kosttillskott och livsmedel 
För att följa livsmedelssäkerheten och för att garantera korrekt lagring, hantering och hållbarhet för produkterna finns det ingen ångerrätt att dra tillbaka från kosttillskott, drycker och livsmedel. Därför kan du inte returnera eller byta dem.


Outhämtade paketer

Det är inte möjligt att avbryta ditt köp genom att helt enkelt vägra att ta emot paketet utan att meddela oss tydligt via e-post. Om du vägrar att ta emot paketet returneras paketet automatiskt till oss efter 14 dagar. Vid retur tillkommer en avgift på 49 SEK (för returfrakten) och återstående belopp återbetalas med samma betalningsmetod som vid det ursprungliga köpet.

Om du fortfarande vill ta emot paketet har Fitfashion ApS rätt att ta ut kostnaden för att skicka paketet på nytt. 


Klagomål policy
Eventuellt saknade varor vid leverans eller produktions fel måste rapporteras inom 3 dagar efter mottagande via kontaktformuläret och vi kommer att göra allt vi kan för att rätta till vårt misstag. Du kommer att förses med nya produkter eller en återbetalning, beroende på vad du föredrar. Viktigt: Vänligen uppge ditt ordernummer.

Integritet
Vid beställning, kommer du att bli ombedd att lämna vissa personuppgifter. Denna information kommer inte att skickas till en tredje part.