WR.UP®: REGULAR WAIST ELLER CURVY?

I detta blogginlägg svarar vi på 5 typiska frågor som vi har ställts om de två passform från Freddy WR.UP®: Regular Waist and Curvy.

1. Vad är skillnaden mellan Regular Waist och Curvy?
Regular Waist är Freddys standard passform och är också den vi har sålt mest. Curvy är den senaste passformen i WR.UP®-serien och är designad för kurviga kvinnor. Den krökta passformen har extra material i höft, lår och midja.

När det gäller den synliga skillnaden är följande: Freddy-logotypen på baksidan av Curvy är vit / krämfärgad, medan Regular Midja är rosa - Samma sak gäller knapparna framför byxorna (detta kan ses på bilden i avsnitt 3).

2. Jag använder vanligtvis Regular Waist. Kan jag använda Curvy? 
Både ja och nej. Du bör i princip gå ner 1 till 2 storlekar om du går från Regular Waist till Curvy. Naturligtvis är detta inte möjligt om du redan är en XS i den vanliga modellen.

3. Vill du ta en bild så att vi kan se skillnaden?
Ja, du får det här. Sarah har ett par Regular Waist i storlek M som du hittar här och några kurva i storlek XS som du hittar här.

WR.UP®: REGULAR WAIST ELLER CURVY?

4. Måste du vara kurvig för att gå i Curvy?
Från vår egen erfarenhet kommer vi att svara nej. Naturligtvis behöver du lite fyllning för att fylla i det extra materialet som finns i Curvy, men inte galen mycket. Byxorna själva är väldigt stretchiga, så de passar bara din kropp oavsett om du har mycket eller lite "kött" på kroppen.

5. Vilken modell ska jag välja?
Alla Freddy WR.UP® byxor är väldigt stretchiga i sig och det handlar nästan om att bara testa dig själv och se vad du tycker är bekvämt att bära. Om det här är första gången du försöker använda ett par WR.UP®-byxor, rekommenderar vi alltid att du går till Basic-modellerna och inte de exklusiva modellerna (t.ex. läder).

Vi hoppas att du kan använda våra svar. Om du behöver hitta storleksguiden för Freddy WR.UP® byxor, är det här du ska klicka.

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan