UNDGÅ SVETT LUKT I DINA KLÄDER

Det kanske inte är det hetaste ämnet. Men när du just har tränat dig sexig och frisk, kan vi inte få dig att gå och träna i illaluktande träningskläder, eller hur? Här är vårt råd för att undvika svettlukt i dina kläder!

UNDGÅ SVETT LUKT I DINA KLÄDER

Regel 1 - Tvätta dina träningskläder direkt 
Efter en hård träning är tvätten förmodligen det sista att tänka på. Men tyvärr är det nödvändigt! Ju längre dina träningskläder ligger och luktar i din väska eller tvättkorg, desto större är chansen att dina kläder fortsätter att lukta. Ofta sjunker lukten inte, även om du tvättar den igen efter ett tag.

Vi rekommenderar att du tittar på det som en del av träningen och tvättar kläderna innan du kopplar av helt. Du kommer att tacka dig senare!

Har skadan inträffat? 
Fortfarande, av någon anledning har du inte haft tid att tvätta dina träningskläder direkt och det är illaluktande just nu. och oavsett hur många gånger du tvättar den efteråt försvinner inte lukten? Var inte rädd - jag har ett trick för dig.

Blanda en hink med halva vinäger, halvt vatten och blötlägg kläderna i ca. en timme (helst mer) och tvätta sedan igen! Då bör lukten avta igen!

Vi hoppas att våra tips kan användas och att du alltid kommer att se ut och luktar bra till träningen 🌸

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan