PERFEKT FLY OUTFIT

Om du ännu inte har varit på sommarlovet eller om du kanske reser flera gånger om året, hittar du våra förslag på en perfekt flygdräkt i detta blogginlägg. Vi har satt ihop de mest bekväma (och läckraste) byxorna och blusarna som vi tror kommer att vara perfekta för en lång flygresa.

1. Work It set från Rapid Wear

PERFEKT FLY OUTFIT

Super komfortabelt och trevligt set från RapidWear finns i 3 olika färger: Karamell, ljusblå och svart. Hoodie är en trevlig crop, du kan bära den med en insida ovanför om du inte ska visa mage och byxorna har nätdetaljer precis ovanför låret vilket ger dem en lite extra look! Shop Work It här.

2. Freddy WR.UP® byxor

PERFEKT FLY OUTFIT


Om du inte äger ett par kan vi säga att det är värt att investera i ett par av Freddy WR.UP®. Du kan använd dem på vardagen, fest etc., men du kan också använda dem när du ska på flyget på grund av den höga andelen elastan som finns i byxorna! Vi rekommenderar alla byxor från WR.UP®-serien förutom Eco-läder, belagda och slang hudmodellen för den långa flygningen!
Se alla byxorna här.

3. Comfort Set från Rapidwear

PERFEKT FLY OUTFIT


Detta set lever verkligen upp till deras namn "comfort set". Både övre och nedre är extremt töjbara att ha på sig och har en hög andel elastan. Settet sitter nära kroppen och är inte alls obekväm! Finns i fyra olika färger som du
hittar här.

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan