NEW IN - LET'S BAND

Under dessa veckor när våra älskade gym är stängda måste du börja med ditt hemmagym. Ett otroligt bra och effektivt sätt att träna hemma är med olika elastiska band. De kan användas för övningar över hela världen och väger eller fyller inte någonting. När vi äntligen får resa igen - är de också ett perfekt resevän! Vi har precis fått många nya läckra produkter från Let's Band och vi ger dig en snabb introduktion till dem här!


LET'S BAND - POWERBAND

powerband

Let's Bands Powerband är ett stängt elastiskt band och är perfekt för träning där hemma eller för alltid att ha i din sportväska! Elastiken är ett bra verktyg för att träna flexibilitet, kärna och styrka. Detta Powerband är en av de bästa träningselastikerna på marknaden just nu. Elastiken finns i olika tjocklekar. Ju tjockare elastiken är, desto starkare är den och desto mer motstånd ger den i det passet. Elastiken finns i lätt/gult, medium/rosa, hårt/blått, extra hårt/grått och ultrahårt/grått.


LET'S BANDS POWER SET PRO

power set pro

Denna set innehåller 5 elastiska band och är perfekt för dig som vill göra övningar med alla de mest populära träningselastikerna från Let's Bands. Du kan bland annat använda elastiken som ett hjälpmedel för din styrketräning. Tränings elastik är utformad för att träna uthållighet samt styrketräning och hjälpa dig att få ut det mesta av ditt träningspass. Inget att säga att denna settet är en bästsäljare från Let's Bands!


LET'S BANDS POWER SET MAX

power set max

Denna set innehåller 4 elastiska band och är perfekt för dig som vill göra övningar utan att behöva gå på gymmet! Du kan göra ett kroppsövning hemma i vardagsrummet med den här set från Let's Band. Uppnå en mer utmanande träning än du brukar genom att inkludera dessa elastiska band i din träning.

▶️ Se alla produkter från Let's Bands här.


Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan