FLUFFY SMOOTHIE-BOWL

Gästbloggaren Kirsten Vange har varit en go-to i köket och skapat en läcker smoothie skål i samarbete med oss. 

Portionen är perfekt som en kalori frukost eller mellanmål under dagen. Den fluffiga strukturen gör att delen fylls väl i magen och håller dig mättad under lång tid. Dessutom innehåller delen goda näringsämnen, är packad med vitaminer och sedan smakar den bra - att inte vilja ?!

FLUFFY SMOOTHIE-BOWL

Ingredienser:

Bärmassa: 
 • 200 g frysta jordgubbar (eller hallon)
 • 30 g vanilj proteinpulver
 • 100 g mjölk

Toppings:
 • 10 g mandl  oer
 • 1/2 banan
 • 40 g blåbär
 • 10 g kokos

Gör så här:
 • Blanda bär, proteinpulver och mjölk 
 • Piska massan med en elektrisk visp (alternativt kan en minihackare användas) 
 • Tillsätt mer mjölk / proteinpulver om en mer fluffig konsistens önskas 
 • Lägg bärmassan i en skål och toppa med önskat pålägg.

FLUFFY SMOOTHIE-BOWL

NÄRINGSINNEHÅLL:

Näringsinnehåll (utan toppning):
Energi: 227 kcal 
Fett: 2 g 
Kolhydrater: 23 g 
Protein: 27 g

Näringsinnehåll (med toppning):
Energi: 407 kcal
Fett: 12 g
Kolhydrater: 43 g
Protein: 31 g

Om Kirsten:

"Jag heter Kirsten, jag är 26 år och styrketränar ungefär 5 gånger i veckan. Jag började min" fitnessresa "för nästan 6 år sedan och har blivit biten av livsstilen sedan. Jag har båda genomgått en viktminskning på 25 kg i samband med övervikt och viktökning på 10 kg i samband med muskeltillväxt. Jag spårar inte min mat och äter inte enligt någon dietplan utan äter helt enkelt intuitivt. Jag älskar hälsosam och näringsrik mat och att experimentera med olika recept - det är därför relativt naturligt för mig att äta Hälsosamt och varierat, men jag betonar också den "mentala" balansen, varför jag inte är blek för att säga ja till godis, snabbmat eller vad som än kan locka dig.

Jag är motiverad att träna mig själv att utmana mig själv och bli starkare och uppleva en utveckling - både fysiskt och mentalt. För mig är träning, kost och hälsa inte ett projekt med ett slutdatum, utan en livsstil där jag upplever utveckling - både fysiskt och mentalt."

FLUFFY SMOOTHIE-BOWL

Du kan följa Kirsten på Instagram (@kirstenvange), där hon dagligen delar bland annat. matinspiration och recept.

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan