BRA TRÄNINGSREDSKAPER

Det finns många sätt att variera och utmana dig själv under träningen. Här kan olika träningsverktyg vara till stor fördel men också extremt praktiska och enkla att packa i resväskan på semester eller bara använda för en snabb träning. Vi har valt några av våra favoriter här!


Booty Builder - Loop Band Svart (N)

hjemmetræning
Detta läckra Booty Builder Loop band är tillverkat i 100% bomull och är därför toppklassigt i komfort. Det elastiska är riktigt bra för att ta din benträning till nästa nivå. Det fyller nästan ingenting och är därför också perfekt att ta med till semester så att du enkelt kan använda till i din träning utan tillgång till ett gym.

Booty Builder erbjuder också en app där du kan få tips för övningar för att underlätta ditt träningspass. Appen heter "Booty Builder". Du hittar produkten
här.


Trigger Point - The Grid 1.0 Foamroller

När träningen är över och du är trött och öm i kroppen gör du din kropp en tjänst genom att ta en tur på foam rollen. Med en rutinmässig bindvävsmassage med foam roll kommer du att uppleva större rörlighet och förkorta återhämtningstiden efter träning.

GRID-foamroller har en unik, mönstrad yta - så kallade täthetszoner. Den tredimensionella ytan varierar i hårdhet och bredd, så att du får en massage som efterliknar händerna den kan ge. Du hittar produkten här

Du hittar hela urvalet av våra fitness tillbehör
här.

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan