BOOTYBANDS ÖVNINGAR MED LET'S BAND

Vi har de coolaste bootybands i butiken. Tränings elastiken är gjord av rent gummi, helt utan kemikalier. De levereras i ett totalt paket med 3 laster, så det finns en garanti för ökat träningsglädje och oändliga möjligheter att använda.

ÖVNINGAR MED BOOTYBANDS

Kick backs med elastik

Du kanske redan känner till övningen, men har du provat det med elastiskt? Det är ett bra komplement till det tyngre benet och ger god kontakt med bollarna. Du kan se på bilden hur du håller elastiken med ett ben så att du får motstånd i det andra benet 🍑

BOOTYBANDS ÖVNINGAR MED LET'S BAND

Side step

Denna övning är perfekt för uppvärmning eftersom den hjälper dig att aktivera skinkorna innan du måste lyfta lite tyngre i t.ex. knäböj. Det är viktigt att du håller benen täta under hela träningen medan du har svagt böjda ben. Du behöver inte använda två elastik, som visas på bilden - Hitta elastiken i satsen som ger rätt motstånd och prova det.

BOOTYBANDS ÖVNINGAR MED LET'S BAND

Hiptrusters

Vår favoritövning hela tiden för skinkorna, nu med elastik! Om du är erfaren kan du göra det med den vikt du tar hand om och lägga till elastiken för att ge ultimata balkontakt och burn 🔥. Motion hjälper dig att få bättre muskelkontakt som kommer att gynna dig under din träning. Kom ihåg att elastik är ett komplement och bör inte användas för alla övningar.

BOOTYBANDS ÖVNINGAR MED LET'S BAND

 

V-sit ups med elastik

Jag skulle också vilja dela en bra magövning med dig! Den här är lysande eftersom den träffar stora delar av buken samtidigt, men den är något avancerad - så om du inte kan hålla en bra form rekommenderar vi att du ligger horisontellt med överkroppen. Benen måste göra cykel rörelser medan överkroppen hålls i vila. Du kan också växla från sida till sida, som visas på bilden.

BOOTYBANDS ÖVNINGAR MED LET'S BAND

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan