BOOTYBABE DELAR SIN ÄRLIGA MENING!

Mille Budolfsen som är en del av vår BE REAL x Fitfashion-kampanj tar över bloggen. Hon har fått två produkter från oss som hon vill ge sin ärliga åsikt om. ✨

BOOTYBABE DELAR SIN ÄRLIGA MENING!

STYRKETRÄNING HAR GJORT MIG SÄKER

Jag har alltid varit en osäker tjej och jag har utsatts för mycket mobbning där jag hittade sport som en helande sak för min själ. Jag har styrketränat i 3 år nu och jag har aldrig varit mer säker och jag har aldrig vilat mer i mig själv än nu. Jag valde att ställa upp i bikinifitness för att bevisa för mig själv att jag är tillräckligt bra och jag var helt stolt över mig själv för att jag tog en fin tredje plats hem. Jag kämpar fortfarande med självförtroende, men att gå ner och sparka r ** i gymmet i de finaste kläderna är exakt vad som ökar mitt självförtroende.

DE ABSOLUT BÄSTA TIGHTSEN!

BOOTYBABE DELAR SIN ÄRLIGA MENING!

Jag var så lycklig att jag fick några Tica leggings från Gym Glamour - och helt uppriktigt? Det här är de bästa leggings jag någonsin har tränat i. Jag älskar att träna i dem eftersom de formar mig perfekt och samtidigt ger lite extra förtroende i mitten. Dessutom fick jag också den vackraste sportbh från Bara Sportswear. Sportsbh’n har perfekt längd och täcker revbenen. Jag har kombinerat sportbh med mina Tica-leggings och de passar perfekt - Tica har hög midja och sportbh är beskuren.

BOOTYBABE DELAR SIN ÄRLIGA MENING!

Du kan bara se den del av magen som är vackrast. En bra beskrivning av båda sakerna är att du känner dig naken i dina kläder just för att den sitter så läcker och mjuk att du faktiskt inte märker det. Och strumpbyxorna kryper INTE ner under träningen och sportbh-en klättrar INTE heller. 💪🏼

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan