BÄST TILL PRISEN - HUMMEL® TIF LEGGINGS

Utbildningsmagasinet IFORM har gjort ett test med hög midja leggings, där Hummel® - TIF High Waist Seamless Leggings med hög midja har vunnit "bäst för priset" - och vi förstår gott!

HUMMEL® TIF LEGGINGS

För endast 349 kr (ja du läser rätt - 349 kr!) Får du den perfekta seamless leggings. Midjan är extra hög och har en stärkande effekt så att de håller allt på plats.

Tyget är relativt tjockt och därför 100% squat säker! Det mjuka tyget är dock utrustat med flera ventilationszoner, så att de inte är för varma att träna i. De ger dig också god andningsförmåga, komfort och är snabbtorkande. Så de är perfekta för både vinter- och sommarträning! What's not to like?

De flesta Hummels®-leggings är relativt enkla och TIF-leggings är särskilt perfekta för dig som vill ha något grundläggande utan för många detaljer, fickor och färger.

HUMMEL® TIF LEGGINGS
Hummels® leggings finns i en prisklass där alla kan delta, men där komforten och medvetenheten om dansk design och kvalitet finns i alla modeller. Det händer inte att vi vinner "bäst för priset" hos IFORM.

Du hittar alla Hummels® produkter här.

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan