5 SKÄL TILL VAL AV EMANA PRO

Det finns otaliga goda skäl att välja Freddy WR.UP® Emana Pro-modeller. En perfekt kombination av bra funktioner som tillsammans gör dessa byxor unika. Det är säker att säga → dessa byxor är vår ultimata favorit här på Fitfashion.se 💪🏼  Du får fem goda skäl till varför vi älskar dessa byxor.

5 SKÄL TILL VAL AV EMANA PRO

1. Förbättrar hudens tonicitet och mjukhet
Materialet i Emana Pro består av Rhodia Polyamide 6.6 Filament, som hjälper till att ge näring till hudens skönhet på flera olika sätt. Denna innovativa teknik med bioaktiva mineralämnen förbättrar hudens utseende, ökar dess elasticitet och minskar ojämnheter. Alla dessa fantastiska enheter hjälper till att göra din hud vackrare!

2. WR.UP® Shaping effekt
Emana Pro består av högkvalitativt tyg med precis rätt stretch innehåll. Hemligheten ligger i den unika kombinationen av sömnad, italiensk design (och material) och speciellt ultratunn silikon - som naturligt stödjer och belyser dina kurvor runt dina bollar, midja och lår!

3. Hållbarhet
Dessa fantastiska egenskaper, som vi nämnde tidigare, kommer att upprätthållas även efter otaliga tvättider tack vare tekniken som ingår i filament-DNA. Dessa byxor har därför en super hållbarhet, som vi också har upplevt.

4.Luktfri
Tack vare den avancerade konstruktionen och den specifika och exklusiva behandlingen har detta stretchtyg unika egenskaper för att ta bort kroppens fukt.

5. Optimal komfort
Hands down, förmodligen några av de mest bekväma byxorna vi någonsin har ägt! Kombinationen av rätt stretch gör byxorna otroligt töjbara. För att vara ärlig - det känns inte som att du bär på dig byxor alls!

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan