5 MOTIVERINGAR FÖR ATT VÄLJA FREDDY WR.UP®

Freddy WR.UP® har vunnit många hjärtan. Förutom att det är bekvämt att ha på sig dygnet runt hjälper den speciella sömningen att lyfta fram skinkorna och formerna på ett ganska naturligt sätt.

5 MOTIVERINGAR FÖR ATT VÄLJA FREDDY WR.UP®

Om du inte är helt övertygad om att WR.UP® är de rätta byxor för dig, läs bara våra 5 skäl till varför du skall välja Freddy WR.UP® byxor:

1. Silicone Edge ser till att de stannar kvar där du placerar dem! 
På modellerna Low och Regular waist (Låg och Medium midja) finns det en silikonkant runt byxans midja. Detta gör att byxorna kan stanna kvar utan att glida ner. De två modellerna som kallas Mid and High Waist har inte denna silikonkant, eftersom själva midjan är tillräckligt hög för att inte glida ner

2. Former och "Push up" effekt
Inuti höften / låret hittar du ett ultratunt silikonmembran som ger dig den formande effekten utan att du ens känner att det finns. Push-up-effekten på WR.UP® kommer från de speciella sömmarna du ser på utsidan av byxorna och på baksidan. Allt detta är en del av WR.UP®-tekniken som du hittar i hela serien.

3. Fri rörelse 
En del av tekniken är att byxorna måste vara bekväma. Därför finns en hög andel elastan i alla WR.UP®-byxor. Det betyder att du har fri rörelse trots att det inte ser ut som om du bär dina byxor.

4. Ett par byxor för alla
Byxorna finns i:

Som ni ser är vi ganska säkra på att det kommer en passform som passar just till dig! Vi har också lärt oss att flickor upp till 180 cm lätt kan använda "standard" benlängd, eftersom det är mycket stretch i byxorna.

5. Vardagsliv och fester 
WR.UP® finns i många modeller, färger och material. Därför finns det gott om möjlighet att kombinera byxorna som du vill. Det är din egen fantasi som sätter gränser, oavsett om du vill ha dina byxor på jobbet eller en fredagskväll med flickorna!

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan