3 HUMMEL® FAVORITER

Hummel har en dansk designhistoria som går tillbaka till 1923 och har sedan dess varit en favorit hos danskarna! Och det förstår vi väl! Vi har valt 3 av våra Hummel®-favoriter till dig, men du kan också se hela kollektionen här.

Hummel® - Classic Bee Seamless Leggings

3 HUMMEL® FAVORITER

Dessa klassiska leggings är gjorda av ett seamless material som ger en fin bekväm komfort. Det finns inga irriterande sömmar, kanter eller fickor. Den ikoniska Hummel®-logotypen på båda benen ger dem den retro looken som vi absolut älskar! Classic Bee finns i blått, kol, mynta och grått. Du hittar dem här.

Hummel® - Gemma Seamless Sportsbh

3 HUMMEL® FAVORITER

En av de viktigaste sakerna när du väljer träningskläder är komfort och stöd. Och ni kommer båda hit i denna sportbh från Hummel®. Här är vi igen i ett seamless material så att du inte har sömmar eller en massa detaljer som egentligen bara stör. Den extra biten under bröstet ger extra stöd, men gör det också lätt att använda som topp - vilket vi tycker är ganska smart! Gemma-modellen finns i både svart och blått. Du hittar båda här. 

Hummel® - Clea Seamless Tröja (Ljusröd)

3 HUMMEL® FAVORITER

Här under de kalla vintermånaderna kan det vara riktigt trevligt att träna i en långärmad tröja. Men när du börjar svettas blir det snabbt tätt och varmt. Hummels långärmade Clea är i ett svettabsorberande och tunt material. Därför känner du dig inte våt och tappad i detta under ens en riktigt hård och svettig träning. Modellen finns i både rosa och svart melange. Du hittar båda här.

Förutom alla Hummels produkter är tillverkade i god kvalitet, vacker design och hög komfort, är priset också ganska rimligt!

Populære produkter

Life is so boring when you don't have an online order to look forward to.

- Wendy Phan